Montering diensten

Risetronics heeft zich gespecialiseerd in de montage van elektronische printplaten, voornamelijk prototypen en kleine series. Onze activiteiten strekken zich uit op het gebied van nieuwen elektronische projecten :

- waarin pre-series of nieuwe prototypen dringend vereist zijn

- of in de periodieke productie van kleine loten (ongeveer 20 tot 30 stukken per partij)

Dankzij zijn flexibele stuctuur is Risetronics de ideale partner voor ontwikelaars : voor de montage van het even welke elektronische PCB's stelt Risetronics zich garant om de taak te beëindigen op het vooraf afgesproken tijdstip, het leveren van top kwaliteit en het zo duidelijk mogelijk evalueren van de kosten. Dit alles in acht genomen, kan de montage automatisch uitgevoerd worden voor standaard SMD bestanddelen* of met de hand voor afzonderlijke componenten per stuk / in bulk geleverd .

*tot min. pitch van 0,4 mm en tot maat van 0402

Herwerking en concept

Risetronics voert de herwerking (rework) van elektronische printplaten uit voor om het even welke type van componenten (BGA, QFN, enz.) et doet de functionele test op aanvraag.

Wij kunnen U voor uw project een technische steun bezorgen, instaan voor de design en, mocht U dit wensen, U alle raden bezorgen in de selectie van onderaannemers.   

Voor eenvoudige elektronische projekten kunnen we  ook het schema van de printplaat ontwerpen en de PCB laten maken bij onze partners.

 

 

Assembled board